“Усик буде танцювати” – британський боксер прокоментував бій з Дюбуа

Колишній тимчасовий чемпіон світу за версією WBO в надважкій вазі, британець Джо Джойс прокоментував бій між його екссуперником Даніелем Дюбуа і володарем титулів WBA, WBO та IBF Олександром Усиком.

Джойс назвав українського боксера фаворитом поєдинку. Сказав, що Усик буде “танцювати, рухатися”. Проте британець може перемогти за рахунок потужного удару. Про це Джойс сказав на YouTube-каналі Seconds Out.

“У Дюбуа є шанс. Він б’є дуже сильно. Але чи зможе він влучити по Усику? Усик буде танцювати, рухатися і бити його. Я б хотів побачити цей бій і повернення титулів назад до Великої Британії. А потім я знову можу побити Дюбуа”, заявив Джойс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бій Усик Ф’юрі перенесено на пізніший термін: журналіст назвав причину

Колишній чемпіон світу назвав бій “дуже складним”.

“Мені здається, що Усик, мабуть, переможе. Але у Дюбуа є шанс панчера. Він володіє дуже хорошим ударом. Якщо він кілька разів влучить, то зможе дістати Усика з усіх боків”, сказав Джойс.

У червні стало відомо, що Усик розпочав підготовку до захисту титулів. Очікується, що бій із Дюбуа відбудеться 26 серпня у Польщі, в місті Вроцлав.

Раніше ЗМІ повідомляли, що якщо Усик проведе поєдинок з Тайсоном Ф’юрі, то гонорар першого становитиме близько $50 млн, а другого до $90 млн.

Торік Усик переміг британця Ентоні Джошуа і захистив титули чемпіона світу у надважкій вазі за трьома основними версіями.