Не починайте щось нове: астрологи про особливий день Супермісяця

У понеділок, 3 липня відбудеться повня, перша після червневого сонцестояння. Точний час повного місяця 13:41 за Києвом. Головний супутник нашої планети опиниться у знаку Козеріг.

Липнева повня допоможе кожному знаку Зодіаку приймати раціональні та реалістичні рішення. Логіка в цей період візьме нагору над почуттями.

Земний знак Козеріг у знаку якого і опиниться 3 липня Місяць, змусить нас прагнути структури, самодисципліни та продуктивності, пише Elite Daily.

Астрологи вважають, що повня енергетично потужний час, тому потрібно вловити її силу і використовувати для втілення своїх мрій.

Як пояснює астролог Кайл Томас ABC, цього року Місяць знаходиться в Козерозі земному знаку з акцентом на професійний успіх, питання кар’єри, суспільне визнання та спадщину.

За його словами, ви можете спробувати возз’єднатися із Землею за допомогою рослин, кристалів або проведення часу на природі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Грозова повня” у липні: чим цей період небезпечний для людей

За бажанням можна вимовляти мантри й афірмації, наприклад, “Мої амбіції в межах досяжності”, “Всесвіт бачить мене успішним”, “Успіх, перемога і сила належать мені”.

Що не можна робити в повний місяць 3 липня

Крім астрологічних рекомендацій щодо того, чим зайнятися в день повного місяця, існує й низка заборон.

У повний місяць не варто починати щось нове. Чи це робота, будівництво або відносини. Краще не приймати важливі рішення, так само небажано планувати складні операції і процедури, а ще не рекомендується цього дня висаджувати рослини.

У липні українці зможуть спостерігати незвичайне явище повного Місяця. Повний місяць у липні 2023 року настане 3 липня о 13:41 за Києвом. В цей час його називають Супермісяцем.

Супермісяць можна спостерігати всю ніч. Скористайтеся невеликим телескопом або біноклем, щоб розглянути кратери Місяця.