Завдяки контролю відвантаження деревини покупцеві рівень виконання договорів досяг 80%

Беручи участь у торгах за напрямком “Необроблена деревина” на Українській енергетичній біржі учасники очікують отримати якісну сировину та якісний сервіс. Для забезпечення високого рівня виконання договорів сторонами Агенти УЕБ здійснюють контроль передачі реалізованої сировини новому власнику.

Нещодавно контроль відвантаження ресурсу був проведений на Волині, де Філія “Маневицьке лісове господарство” ДСГП “Ліси України” продала партію необробленої деревини ТОВ “ПАНДЕЙЯ”.

Представник покупця, продавця та Агента біржі оглянули сировину. Звірили якість, породу, діаметр та інші параметри зазначені у контракті. Вони відповідали заявленим. Тож між сторонами не виникло непорозумінь, договір буде виконано, а деревина доставлена в обумовлені терміни новому власнику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Агенти УЕБ проконтролювали передачу реалізованої необробленої деревини покупцеві

“Постторговий сервіс, до якого входить контроль відвантаження ресурсу, є важливим етапом реалізації необробленої деревини на Українській енергетичній біржі. Під час огляду сировини покупець може на власні очі переконатися, що товар відповідає його потребам. Має відповідну якість, розміри та інші параметри. Незначні непорозуміння між сторонами можна вирішити на місці. Завдяки процедурі контролю передачі ресурсу рівень виконання договорів на УЕБ досяг 80%”, – розповіла Тетяна Сахник, менеджер з роботи з клієнтами ТОВ “ТІМБЕР МАРКЕТПЛЕЙС” (Агент УЕБ).

18 травня у БЦ “Гулівер” відбулись обговорення актуальних питання деревообробної галузі. Організатором заходу виступила ГС “Асоціація деревообробних підприємств України”.