Окупанти придумали, як приховати реальні втрати серед луганців

Останнім часом безповоротні втрати серед примусово мобілізованих до окупаційних військ мешканців Луганська та околиць сягають до 70 осіб за день.

Тому росіяни нині намагаються запобігти можливим проявам невдоволення серед місцевих жителів. Про це у Telegram повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сотні окупантів і море техніки: оновили втрати росіян в Україні

Зокрема, за його словами, ритуальним службам рекомендовано коригувати чисельність присутніх на похоронних процесіях ‒ до шести осіб.

“Крім того, окупаційна влада наполягає саме на кремації загиблих замість поховання”, ‒ зазначив Лисогор.

Тим часом місцевим лікарням все важче впоратися з величезною кількістю поранених. Для лікування та реабілітації російських військових до Луганська із Московської області нещодавно прибула група медичних працівників, зокрема, хірурги.

Нещодавно близько 400 засуджених, завербованих ПВК “Вагнера”, привезли до одного із польових таборів окупантів у Бердянському районі Запорізької області. Про це вранці 1 травня повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Таке ж поповнення очікується і в районі Луганська. Відомо про заплановану підготовку на одному із полігонів поблизу міста до 200 російських засуджених.