У Херсонській області троє рятувальників підірвалися на мінах, всі загинули

У Херсонській області під час розмінування території 24 грудня 2022 року на мінах підірвалися троє рятувальників ДСНС Житомирської області.

Всі три рятувальники від отриманих травм загинули, повідомляє пресслужба ГУ ДСНС в Житомирській області.

Через підрив на російській міні на місці інциденту загинули прапорщик служби цивільного захисту Сергій Курінний, водій-сапер групи піротехнічних робіт, а також молодший сержант служби цивільного захисту Дмитро Краснощоков, водій автотранспортного відділення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під час розмінування загинули троє рятувальників

Фельдшер-рятувальник, сержант служби цивільного захисту Олексій Сич помер дорогою до лікарні через отримані травми.

“Усі троє самовіддано служили в аварійно-рятувальному загоні спецпризначення ГУ ДСНС України у Житомирській області та виконували завдання з розмінування звільнених від ворога територій Херсонщини”, йдеться у повідомленні.

У Херсонській області під час проведення стабілізаційних заходів на каскаді ворожих мін підірвалися правоохоронці. Четверо поліцейських загинули одразу, серед них і начальник Головного управління Нацполіції Черкаської області Михайло Куратченко, ще четверо отримали важкі поранення.

Через кілька днів у лікарні померли ще двоє з чотирьох важко поранених поліцейських, які вибухнули на ворожих мінах у Херсонській області.