За пияцтво вбивають і видають форму 1940 року: окупант розповів родичам про ситуацію на фронті – перехоплення

Російські окупанти продовжують скаржитися на важке становище на фронті, погане оснащення і драконівські заходи своїх командирів з підтримання порядку в окупаційних військах. Наприклад, пияцтво в російській армії набуло такого повального характеру, що за нього почали розстрілювати.

При цьому засоби особистого захисту солдатам видають мало не сталінських часів, відомо з перехоплень, який опублікувало Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Так, окупант розповів родичам, що на першій лінії до позицій ЗСУ у них 40-50 метрів, а спорядження нікуди не годиться.

“З нашим спорядженням будемо наступати стрімко. Вважай, броня 4-й клас захисту, чисто грудина та напашник. І каски зразка 40-го року. Одним словом, все старе, рідне” – похмуро пожартував він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кожен четвертий російський “мобік” намагається втекти з фронту: ГУР розповіло подробиці

Ще в одній розмові інший окупант розповів, що після чергового інциденту з п’яними витівками солдатів на виконання наказу з Москви командири почали розстрілювати військовослужбовців за пияцтво. При цьому є втрати серед росіян – на ділянці оповідача трьом солдатам відстрелили ноги по п’яному, а самого росіянина ледь не вбив свій же п’яний товариш по службі, який вирішив таким чином “перевірити автомат”.

“Тут скоріше не від українців ляжеш, тут від своїх же ляжеш, від таких ось долбаків. І указ після сьогоднішньої нічної фігні дали – стріляти таких не по ногах, а просто валити їх нафіг” – заявив він рідним.

Тим часом російські терористи скаржаться на велику кількість дезертирів. Їм не вистачає техніки.

До цього військовослужбовець РФ розповів своїй матері, як його армія знищує свої підрозділи. Він каже, що на фронті “все дуже серйозно”.