“Розмовляла з актором, на прізвище Зеленський” – Міла Куніс пригадала перше знайомство з президентом

Голлівудська акторка українського походження Міла Куніс познайомилася із Володимиром Зеленським задовго до того, як актор та продюсер став президентом.

Першу розмову з майбутнім головою України зірка мала близько восьми років тому. Про це розповіла в інтерв’ю People.

За словами знаменитості, десь 2014 року компанія АВС, з якою вона працювала у Лос-Анджелесі, хотіла придбати права на виробництво рімейку українського серіалу “Слуга народу”. Тоді Куніс вперше розмовляла із Зеленським.

“Рімейк “Слуги народу” продавався в Лос-Анджелесі. І я відчайдушно намагалася досягти показу серіалу на нашому телеканалі. Зрештою нашу ціну перебили, але в процесі я розмовляла з актором на прізвище Зеленський. Через роки я читала новини та побачила, що в Україні новий президент. Подумала: “Президент-єврей? Таке знайоме прізвище”. Потім переглянула свої електронні листи і така: “О, я його знаю”. Наше маленьке миле випадкове знайомство”, розкрила Куніс.

Серіал “Слуга народу” розповідає історію вчителя історії Василя Голобородька, який випадково стає президентом країни та змушений боротися з армією корумпованих чиновників та олігархів. Головну роль зіграв Володимир Зеленський. Серіал був настільки популярний, що мав три сезони та повнометражну версію.

Доповнюється…