Нацгвардійці продовжують зачищати від зрадників південь країни

На півдні України бійці Миколаївського полку й Херсонського батальйону Національної гвардії України проводять “зачистки” в деокупованих районах півдня.

Минулого тижня вони зачистили п’ять населених пунктів Миколаївської області та організував несення служби на блокпостах навколо Херсону. Про це повідомив виконуючий обов’язки директора Департаменту планування застосування Головного управління Національної гвардії України полковник Микола Уршалович на брифінгу, передає Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУ затримала у Херсоні ворожого поплічника, який допомагав ФСБ

“У ході проведення вищевказаних заходів нацгвардійцями затримано 17 осіб, які, імовірно, співпрацювали з окупаційною владою, виявлено та вилучено набоїв різного калібру, гранати, понад 530 снарядів та мін до артилерійських систем”, зазначив він.

Під час наступальних дій противника в районі населених пунктів Бахмут і Курдюмівка Донеччини бійці Першої президентської та Печерської бригад знищили близько 50 російських окупантів.

Служба безпеки затримала ще двох ворожих поплічниць під час стабілізаційних заходів у звільнених районах Миколаївської області.

Ними виявились жительки Снігурівки, які під час захоплення міста добровільно приєднались до лав окупаційної адміністрації. Там їх призначили керівницями “отдела бухгалтерского учета” і “отдела социального обеспечения”.