Подоляк розкрив деталі “бавовни” на Кримському мосту

Вибух на Кримському мосту це спецоперація російських силовиків, які таким чином починають своє протистояння.

У цьому переконаний радник голови Офіса президента Михайло Подоляк. В ефірі телемарафону він заявив, що сьогоднішні вибухи справа рук самих росіян, а на те, що це була спланована спецоперація вказує низка причин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи говоритиме Зеленський з Путіним, якщо поїде на саміт G20: в ОП відповіли

“Все, що сьогодні відбувалось на мосту це конкретна спецоперація. Дивіться: перше з російської сторони заходить фура, яка обладнана вибуховим матеріалом; друге синхронізація з ешелоном з паливом”, зазначив Подоляк.

За його словами, залізничне полотно частково впало внаслідок вибуху, а це означає, що було закладено підривний матеріал і в опори моста.

Він додав, що сьогоднішня спецоперація, ймовірно, російських силовиків може вказувати на початок їх протистояння.

“Ми бачимо конкретну спецоперацію. Прояв конкретного конфлікту між силовиками, який говорить про дуже важливу річ сьогодні в Росії почалась нова ера, ера протистояння російських силовиків. По-перше, вони шукають винних у провалах спеціальної військової операції, по друге хочуть заарештувати своїх опонентів.

На його думку все це робиться до того, щоб завтра, після того, як почнеться ера нової еліти, зайняти певні місця.

На території тимчасово окупованого Криму вранці в суботу, 8 жовтня, трапилася “бавовна” в районі Керченського мосту. За офіційною російською версією, там стався “підрив вантажного автомобіля”.

Після масштабної “бавовни” рух Кримським мостом повністю перекрили 8 жовтня. Окупаційна влада готує запуск поромної переправи через протоку. Пізніше рух авто відновили.

На Кримському мосту, який з’єднує Росію і тимчасово окупований український Крим, зруйнована частина дорожнього полотна.