Зеленський прокоментував “бавовну” на Кримському мосту

Президент України Володимир Зеленський прокоментував “бавовну”, яка 8 жовтня трапилася на Керченському мосту.

Український лідер іронічно заявив, що сьогодні на території нашої держави був непоганий і більшою мірою “сонячний” день, водночас у тимчасово окупованому Криму було “хмарно”. Про це Зеленський заявив у традиційному вечірньому зверненні в Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подоляк розкрив деталі “бавовни” на Кримському мосту

“Сьогодні на території нашої держави був непоганий і більшою мірою сонячний день. На значній території близько 20 градусів тепла і сонце. На жаль, у Криму було хмарно. Хоча й також тепло. Але якими б не були хмари українці знають, що робити. І знають, що наше майбутнє сонячне. Це майбутнє без окупантів. На всій нашій території”, наголосив він.

Глава держави вкотре запевнив, що Україна гарантує всім російським військовим, які добровільно складуть зброю і здадуться у полон, збереження їхнього життя.

“Україна завжди дотримується усіх міжнародних норм і конвенцій. Будь-яких інших варіантів, щоб окупанти могли на них сподіватися, ми їм не залишимо. І я знову і знову дякую всім українцям, хто воює й працює заради миру для України заради звільнення усієї нашої землі”, підкреслив Зеленський.

На території тимчасово окупованого Криму вранці в суботу, 8 жовтня, трапилася “бавовна” в районі Керченського мосту. За офіційною російською версією, там стався “підрив вантажного автомобіля”.

Після масштабної “бавовни” рух Кримським мостом повністю перекрили 8 жовтня. Окупаційна влада готує запуск поромної переправи через протоку. Пізніше рух авто відновили.

На Кримському мосту, який з’єднує Росію і тимчасово окупований український Крим, зруйнована частина дорожнього полотна.