“Усіх хохли поклали, ми тут м’ясо” – окупант бідкається дружині про ситуацію на фронті

Російські окупанти економлять боєкомплекти, а їхні коригувальники сидячи в тилу, часто б’ють по своїх, тоді як ЗСУ працюють по позиціях ворога дуже влучно.

Про це у перехопленій Службою безпеки України телефонній розмові розповів дружині один з російських військових. Перехоплення оприлюднила пресслужба СБУ в Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Немає навіть хліба і води”: мати російського окупанта розкритикувала Путіна

“З кожним днем все гірше, гірше, людей менше й менше. Тобі дають ББК менше і менше. Раніше стріляли по 10, по 20. Зараз три-чотири ракетки, “пук-пук-пук”. Хохли: “та-та-та-та-та”, а ми “пук-пук” у відповідь…” – описує своїй дружині ситуацію на фронті окупант.

Він каже, що росіяни намагаються перехопити ініціативу на полі бою, але ЗСУ не дають цього зробити і просто “пачками” нищать загарбників.

“Знову сьогодні стару позицію штурмували. Знову всіх наших поклали хохли. Хотіли повернути назад… Усіх поклали. 200-ті, 300-ті. Захлинулась атака. Наказав заступник комбата: відбити назад позиції. Ми тут м’ясо…” бідкається загарбник.

Він також розповів, що російські коригувальники, сидячи в тилу, часто мажуть та б’ють по своїх.

Після постійних невдач Росії на полі бою дедалі більше “гравців російської системи” критикують керівництво міноборони РФ.

До критики, зокрема, долучились чеченський лідер Рамзан Кадиров та власник приватної військової компанії Wagner Group Євген Пригожин. Про це йдеться у новому огляді британської розвідки, опублікованому міноборони Великої Британії у Twitter.

Сміливіше критикують військове керівництво РФ також телеведучі, поп-зірки та деякі військові блогери Росії.