У Генштабі розказали про нові успіхи ЗСУ на фронті

Противник намагається утримати тимчасово захоплені території та зосереджує зусилля на спробах зриву активних дій Сил оборони на окремих напрямках.

За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки противника в районах населених пунктів Виїмка, Майорськ, Спірне, Озерянівка, Бахмутське, Кам’янка та Тернові Поди, повідомив 4 жовтня Генеральний штаб Збройних сил в ранковому зведенні.

“Наша авіація протягом минулої доби завдала 22 удари. Підтверджено ураження трьох опорних пунктів, 16 районів зосередження озброєння та військової техніки, а також трьох зенітних ракетних комплексів противника. Крім того, українські підрозділи протиповітряної оборони знищили два ворожих безпілотника”, ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін перекидає в Україну Росгвардію з Сибіру та Сирії

Ракетні війська і артилерія за минулу добу уразили два пункти управління, 12 районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки ворога, а також два склади з боєприпасами, об’єкт протиповітряної оборони та п’ять інших важливих об’єктів противника.

Загальні бойові втрати росіян на ранок 3 жовтня становили 60 430 осіб. За добу лави “200-х” поповнили ще понад 320 російських загарбників, повідомив Генеральний штаб України. Найбільших втрат противник зазнав на Краматорському та Бахмутському напрямках. Також ворог продовжує втрачати техніку.