Потужні “прильоти” у Харкові: повідомили про вбитих та руйнування

У ніч на 4 жовтня російські військові вкотре вдарили по мирному Харкову ракетами.

Удари припали на два райони міста Холодногірський та Новобаварський. В останньому внаслідок атаки загинула 46-річна жінка, повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов в Тelegram.

“Після півночі одна ракета вдарила по підприємству у Холодногірському районі. Виникла пожежа, попередньо постраждалих немає. У Новобаварському районі ракетний удар пошкодив критичну інфраструктуру. Також виникла пожежа. Рятувальники локалізували наслідки”, написав він.

На місцях влучань працюють правоохоронці та фіксують злочини окупантів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Будьте максимально уважними” Синєгубов попередив про небезпеку в Харківській області

У результаті ракетного удару по Харкову є знеструмлення мережі Укрзалізниці, що спричинило затримку поїздів, повідомила пресслужба перевізника.

“Проте затримки поїздів мінімальні. Рейс №164 Київ Харків прибув до Харкова із затримкою в 9 хвилин, а наступний поїзд №725 Харків Київ відправиться за графіком о 8:28. Харківський вокзал освітлений та продовжує працювати в штатному режимі”, йдеться в повідомленні.

Зазначається, що приміське сполучення регіоном продовжується у всіх напрямках, проте можливі затримки поїздів орієнтовно до 30 хв.

Пасажирів закликали слідкувати за оновленнями інформації.

У Харкові цієї ночі пролунали потужні вибухи. Прилетіло, ймовірно, по центральній частині міста, повідомила радниця голови Харківської облради Наталія Попова.

Пізніше подробиці ворожого обстрілу розповів мер міста Ігор Терехов. Під ударом в Холодногірському районі опинилися промислові об’єкти, тоді як у другому – інфраструктурний.

Після обстрілу у деяких районах міста зникло світло.