У Кремлі вже готуються до усунення Путіна – розвідка

Певні підготовчі процеси до усунення президента РФ Володимира Путіна від влади вже йдуть.

Про це в інтерв’ю Наталії Мосейчук заявив начальник Головного управління розвідки України Кирило Буданов. На його думку, Росія загнала себе в глухий кут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Буданов розповів, скільки у Путіна може бути двійників

“Є суперництво, це не один кандидат (в наступники Путіна Gazeta.ua), їх кілька. Про певних з них інформація в ЗМІ просочується, про когось ні”, переконаний очільник розвідки.

На думку Буданова, РФ загнала себе в глухий кут, але вона ще може вийти з війни і не розвалитися, а для цього потрібно буде, зокрема, усунути російського диктатора Володимира Путіна від влади.

“Росія не може саме зараз зупинитись, бо це тільки пришвидшить її розділення і руйнацію. Росія загнала себе в глухий кут, з нього ще реально вийти. Це визнання, що все це сталося помилково, вихід за адмінкордони 1991 року і початок вибудовування якогось діалогу з усім світом. Але це автоматично означає трансфер влади”, каже Буданов.

Буданов вважає, що трансфер влади може мати позитивні наслідки для України за певних умов.

“Він дасть Україні плюс лише в одному випадку якщо вони приймуть цю парадигму сприйняття світу, захотять видозмінитися. Це перша умова. Друга ми чітко зробимо висновки про те, що було ці всі роки, і будемо правильно вибудовувати наше життя. У всіх інших випадках це нічого не змінить”, зазначив він.

У Росії після низки невдач на фронті активізували кадрові “чистки”.

Звільнили чергового генерал-полковника командувача Західного військового округу Олександра Журавльова. Про це повідомляє InformNapalm.

Журавльов керував обстрілами Харкова. Перед тим відзначився звірствами в Сирії.