Українська акторка розповіла про ставлення колег з РФ до війни: “Зв’язок утрачено”

Акторка Любава Грєшнова розповіла, як російські колеги поставилися до повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

Після 24 лютого зірка висловила підтримку рідній країні й вирушила в Польщу волонтерити. Спостерігаючи за Instagram російських артистів, вона бачила, що ті ходять у ресторани, клуби, поки окупанти бомбардують її рідний Харків. Про це розповіла в інтерв’ю УНІАН.

Перші місяці війни її дратувала така поведінка росіян. Але згодом усвідомила, що “не треба намагатися зрозуміти хворих людей”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Щоб відсохли ноги” Осадча звернулася до російських артистів, які підтримують окупацію

“На жаль, з людьми, з якими товаришувала, зв’язок утрачено. Були деякі фрази й вчинки з їхнього боку, які я називаю точкою неповернення. Передивляючись їхні Instagram, бачила, як вони ходять у ресторани, клуби, розважаються, а в цей час окупанти бомбардують мій рідний Харків, мої батьки перебувають під обстрілами”, сказала Грєшнова.

Додала, що заблокувала всіх російських ексдрузів. Для себе вона знайшла єдиний правильний вихід просто не думати про існування цих людей.

“Перші три чотири місяці я болісно це переживала, мене дратувала така їхня поведінка. Але потім просто видалила всіх і заблокувала. Зараз це єдиний вихід не думати про існування цих людей. Моя позиція така: не намагатися зрозуміти хворих людей”, додала акторка.

Любава Грєшнова знімалася в багатьох популярних серіалах і фільмах. Серед її головних робіт були ролі в картинах “Поки живу, люблю”, “Піти, щоб залишитися”, “Переїзд”, “Наречена мого друга” й багатьох інших.