Дорогі подарунки для заможних чоловіків

Уміння дарувати доречні й бажані подарунки це справжнє мистецтво. Щоб догодити імениннику, потрібно знати його захоплення та вподобання. Саме тому буває важко підібрати дорогий подарунок для начальника, партнера по бізнесу чи іншої людини, яку не дуже добре знаєш, але якій хочеш висловити свою вдячність і гарне ставлення. У цьому допоможуть дорогі подарунки fama.ua.

До цієї категорії належать ексклюзивні речі, які зазвичай існують в єдиному екземплярі чи випущені мінімальним тиражем: наприклад, коштовні прикраси або меблі з червоного дерева ручної роботи. Особливе місце серед VIP-презентів посідає антикваріат: старовинні географічні карти, порцелянові фігурки виробництва німецьких мануфактур тощо. Рідкісні та дивовижні антикварні речі здатні зацікавити будь-кого.

Оригінальний подарунок чоловікові

Дорогі подарунки для справжніх чоловіків повинні відповідати характеру людини, демонструвати її сильні сторони, бути річчю одночасно символічною, практичною та естетичною. Багато сучасних успішних чоловіків в Україні цінують у подарунках оригінальність та ексклюзивність. Вони прагнуть оточувати себе дорогими і презентабельними речами, що підкреслюють їхнє місце у суспільстві. Ось варіанти подарунків, які гарантовано сподобаються чоловікові:
картини та скульптури;
ексклюзивні срібні вироби;
старовинні меблі, виготовлені з цінних порід деревини;
символічні ордени й медалі;
сувенірна вогнепальна зброя;
келихи з унікальним дизайном, виконані на замовлення;
пляшка колекційного алкогольного напою.
Ідеальним презентом є річ, яку чоловік зможе виставити на загальний огляд у себе вдома чи в робочому кабінеті. Такий подарунок має бути раритетним, незвичайним і здатним притягувати до себе погляди.

Дорогі подарунки для чоловічих захоплень і хобі

Заможні люди зазвичай проводять на роботі багато часу, але навіть у такому щільному графіку знаходять час для своїх хобі. Якщо ви знаєте, чим ювіляр займається у вільний час, то зможете вибрати доречний подарунок.
Якщо чоловік захоплюється мотоспортом, то можна подарувати якісний професійний костюм зі спеціальними металевими вставками для захисту в разі аварії чи шолом з унікальним малюнком, створеним на замовлення.
Для любителя риболовлі гарним подарунком буде спеціальний радар для пошуку риби чи якісний костюм із довгими гумовими чоботами.
Справжньому мисливцеві можна подарувати сейф для зберігання зброї.
Любителю відпочинку на природі можна презентувати якісний намет із теплим спальним мішком або складаний шезлонг.
Вибір дорогого подарунка чоловікові для його хобі повинен бути продуманим, адже необхідно, щоб він був доречним і потрібним.
Автор – Ярослав Крутов: Пишу статті для блогу дорогих подарунків: fama.ua, сценарії для оглядів відео роликів.