На тлі чуток про розлучення. Мірзоян відверто розповів про сварки з Матвієнко

Виконавець Арсен Мірзоян поділився деталями з особистого життя.

Розповів про стосунки з дружиною, співачкою Тонею Матвієнко. Після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну артистка з донькою виїхала за кордон. А її чоловік залишився в Україні. Влітку почали ширитися чутки, що пара розлучається. Зіркове подружжя відповіло в програмі ЖВЛ, що не збирається цього робити.

“Через “жовту” пресу всі інші підхопили ЗМІ. Якби я розлучилася, я б сказала, що розлучилася”, прокоментувала Матвієнко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блогерка Стужук після 10 місяців стосунків оголосила про заручини

Мірзоян зізнався, що сварки між ними, як і в інших пар, бувають. Та вони разом працюють над проблемами й намагаються зрозуміти одне одного.

“Хтось ніби когось не почув, не дочув, не зрозумів. Нам здається, що останніми роками відчувається потреба такої професії, як комунікатор спеціальна людина, яка пояснюватиме, про що сам зараз казав. А між нами з Тонею немає комунікатора, тому ми намагаємося себе зрозуміти”, сказав співак.

Матвієнко мешкає у Великій Британії. Також за час повномасштабної російської агресії проти України співачка жила в Португалії та Німеччині. У Великій Британії Матвієнко зареєструвалася в центрі зайнятості й живе в будинку з британцями.