Бий своїх: Під час обстрілу Вовчанська окупанти вбили відставного російського військового

Російські окупанти під час обстрілу нещодавно деокупованого Вовчанська в Харківській області вбили відставного військового російської армії.

Колишній російський військовий виявився єдиною жертвою російського обстрілу того дня, повідомляє Національна поліція Харківської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Били й виривали нігті: у полоні окупантів опинилися сім громадян Шрі-Ланки

Вранці 18 вересня окупанти завдали артилерійського удару по місту. Зокрема, снаряди влучили у багатоповерховий будинок. При цьому загинув один з мешканців будинку.

Загиблий виявився відставним 64-річним російським військовим, який переїхав в Україну після служби в армії, а останні роки проживав у Вовчанську.

За фактом обстрілу житлового будинку та загибелі людини правоохоронні органи розпочали кримінальне провадження.

19 вересня противник завдав чотири ракетних і дев’ять авіаційних ударів, здійснив 11 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по військових і цивільних об’єктах. Під вогнем опинилися десятки населених пунктів.

Також вночі в 300 метрах від Південноукраїнської АЕС в Миколаївській області прилетіла російська ракета. Сталося короткочасне відключення електролінії. Пошкоджено електромережі, в деяких будівлях АЕС вибило вікна.