На Луганщині окупанти відключили мобільний інтернет – Гайдай

На окупованій території Луганщини росіяни відключили мобільний інтернет.

Пояснили, що для “підвищення обороноздатності”. Тим часом загарбники продовжують вивозити награбоване у бік РФ. Про це у Telegram повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

За його словами, окупаційна влада Луганщини й далі стверджує, що нібито на території регіону “нічого загрозливого не відбувається”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відступаючи, окупанти крадуть у місцевих автомобілі й вивозять на них награбоване майно

“Тільки от про всяк випадок в області відключено мобільний Інтернет. Як пояснює місцевий оператор, це розпорядження органів окупаційної влади для забезпечення обороноздатності і безпеки. Раніше вони на цих питаннях не акцентували уваги”, зазначив Гайдай.

Черги на пунктах пропуску вже котрий день не меншають. Так, лише на ділянці траси Старобільськ Луганськ помітили близько трьохсот цивільних автомобілів. Переважно із державними номерними знаками Харківської області. Більшість транспортних засобів із причепами, завантаженими награбованим майном. За кермом російські військові.

Українські військові успішно відбили атаки противника в районах Спірного, Майорська, Одрадівки, Веселої Долини, Водяного, Авдіївки, Безіменного та Новогригорівки.

Російські окупанти масово тікають з тимчасово захоплених ними територій Луганщини. Величезні черги з авто нині видно в напрямку Луганська та російського кордону.