ЗСУ завдали неприємностей росіянам біля восьми населених пунктів Донбасу – Генштаб

Росія продовжує спроби повної окупації всієї території Донецької області. Загарбники кидають всі зусилля на утримання вже захоплених міст і сіл Донбасу.

Але ЗСУ успішно руйнують плани окупантів, повідомляє вранці 14 вересня Генеральний штаб ЗСУ.

Так, минулої доби українські військові успішно відбили атаки противника в районах Спірного, Майорська, Одрадівки, Веселої Долини, Водяного, Авдіївки, Безіменного та Новогригорівки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Байден оцінив контрнаступ ЗСУ на фронті

Росіяни не припиняють обстрілювати цивільну та військову інфраструктуру по всій лінії фронту.

“Зокрема, на Краматорському напрямку обстріляли Яремівку, Тетянівку, Райгородок, Сіверськ, Білогорівку, Криву Луку, Спірне, Верхньокам’янське, Дронівку, Григорівку та Званівку”, йдеться у повідомленні.

На Бахмутському напрямку стріляли по населених пунктах Юр’ївка, Нью-Йорк, Миколаївка, Миколаївка Друга, Зайцеве, Соледар, Бахмут, Бахмутське та Яковлівка.

На Авдіївському напрямку під вогонь потрапили Мар’їнка, Красногорівка, Первомайське та Новомихайлівка. На Новопавлівському Велика Новосілка, Новодонецьке та Времівка.

Російські окупанти масово тікають з тимчасово захоплених ними територій Луганщини. Величезні черги з авто нині видно в напрямку Луганська та російського кордону.

У Луганській області російські військові з родинами покинули Сватове, залишилися лише військовослужбовці так званої “народної міліції” з числа місцевих жителів.