ЗСУ “косять” росіян на півдні: ліквідовано бомбардувальник, гелікоптер, 120 кацапів і 4 склади

Українські танки

Контрнаступ ЗСУ: українські військові дають по зубах окупантам

Уражено три райони зосередження ворожих сил та засобів у Міловому і Дудчанах, 3 пункти управління в Урожайному та Херсоні

На півдні ЗСУ приземлили ворожий гелікоптер Мі-8, вразили 3 райони зосередження сил росіян і їхні пункти управління. Про це повідомляє оперативне командування “Південь”.

Українською авіацією завдано 9 ударів по ворожих позиціях, а силами зенітних ракетних підрозділів у районі Давидова Броду знищено бомбардувальник Су-24М та гелікоптер Мі-8 авіації окупантів.

Як зазначається, ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ протягом бойового дня виконали понад 430 вогневих завдань. Уражено три райони зосередження ворожих сил та засобів у Міловому і Дудчанах, 3 пункти управління в Урожайному та Херсоні.

“Вкотре відкореговано вогнем спроби ремонтних робіт на Каховському мосту, він непроїзний. Понтонна переправа в Дар’ївці уражена, її подальше використання виключено”, – ідеться в повідомленні.

За даними ОК “Південь”, підтверджені втрати ворога становлять: 121 військовий, 5 танків, 9 інших броньованих машин, три гаубиці “Мста-Б”, дві самохідні артустановки “Гвоздика”, два ЗРК “Панцир С1”, командно-штабна машина, станція радіоелектронної боротьби і чотири склади з боєприпасами.

Читайте також: “Ми в оточенні конкретному”: рашисти на сході панікують, бо ЗСУ їх “прихлопують” – ГУР

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.