Арестович розповів, де росіяни все ще намагаються вести наступ

Наразі єдине місце на всьому фронті, де росіяни намагаються вести якісь наступальні дії – це район Бахмута та його околиць.

Це 20-кілометрова ділянка фронту, з усіх 1300 км, де йдуть активні бої, розповів радник Офісу президента Олексій Арестович в ефірі у Марка Фейгіна, повідомляє Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії просили про переговори після початку наступу ЗСУ на Харківщині Стефанішина

Арестович також закликав не вірити заявам росіян про те, що нібито вони мають якийсь успіх в районі Бахмута та нагадав, що Генеральний штаб Збройних сил України цю заяву росіян спростував.

“Вони зосередили там великі ресурси, намагаються тиснути, тому що потрібен хоч якийсь оперативний успіх” – пояснив радник.

На всьому іншому протязі фронту ніяких спроб наступу росіян немає, за винятком рідкісних спроб окупантів поліпшити своє тактичне становище, які відбиваються силами ЗСУ.

Тим часом українські війська остаточно очистили від російських окупантів місто Святогірськ. 13 вересня солдати ЗСУ показали одну з покинутих позицій окупантів у Святогірську – більше схоже на притулок бомжів, а не на укріплення військових.

На Херсонському напрямку ЗСУ продовжують перемелювати ворога – за добу 13 вересня військові збили бомбардувальник, вертоліт та відправили на той світ понад 120 російських окупантів зі складу угруповання біля Херсона.