“Напружена ніч ворожих атак” – Резніченко розповів про ситуацію на Дніпропетровщині

У ніч на 14 серпня російська армія знову обстріляла два райони Дніпропетровщини Нікопольський та Криворізький.

Є постраждалий цивільний та нові руйнування, повідомив голова обласної військової адміністрації Валентин Резніченко в Telegram.

Нікопольський район окупаційні війська тричі “накрили” вогнем. По Нікополю поцілили зі ствольної артилерії, 20 “прильотів”.

“Напружена ніч ворожих атак. У місті пошкоджені дев’ять багатоповерхових та вісім приватних будинків, школа та декілька магазинів. Обстрілом зачепило газопроводи та лінії електропередач. Кілька тисяч нікопольчан без світла. На місці працюють електрики”, написав Резніченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські “Гради” та “Урагани” вразили два райони Дніпропетровщини: фото руйнівних наслідків

По Марганцю Нікопольського району росіяни били з “Градів”. Поранений 69-річний чоловік, він у лікарні.

“У мирні квартали прилетіло 30 російських снарядів. У місті понівечені понад 10 приватних будинків та електромережа”, додав Резніченко.

У Криворізькому районі під обстріл ворожих “Ураганів” потрапила Зеленодольська громада. Без жертв та руйнувань.

У ніч на 11 серпня російські окупанти також обстріляли Дніпропетровську область. Вдарили по Нікопольському, Криворізькому, Дніпровському та Синельниківському районах. Атака на область забрала життя трьох людей. Дев’ятеро поранені, четверо з них у лікарні.

Ніч на 10 серпня на Дніпропетровщині теж була трагічною. Ворог двічі обстріляв Нікопольський район із “Градів”. Скерував по житлових кварталах 80 реактивних снарядів. “Свідомо й підступно ударив”, коли люди спали. Відомо про 13 загиблих та 11 поранених, повідомляв Валентин Резніченко.

Під вогонь потрапили Марганець і Мирівська громада. В місті понівечені понад 20 багатоповерхівок, ЦНАП, палац культури, гуртожиток, дві школи, будівля міськради та ще кілька адмінприміщень.