Відійшли з втратами: на Харківщині бойова розвідка окупантів зазнала краху

У Харківській області російські окупанти намагалися безуспішну провести розвідку боєм в районі населеного пункту Питомник.

Зазнали втрат та відійшли, повідомив Генштаб Збройних сил України вранці 14 серпня.

На Харківському напрямку ворог продовжує атаки зі ствольної та реактивної артилерії по лінії зіткнення. Б’є також з авіації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни знову атакували Харків Терехов розповів подробиці

“Завдав авіаційних ударів біля Перемоги, Ртищівки та Питомника. Вживає заходів з логістичного забезпечення підрозділів та поповнення втрат. Підтримують високу інтенсивність ведення повітряної розвідки БпЛА”, ідеться в повідомленні.

На Волинському, Поліському та Сіверському напрямках обстановка суттєво не змінилася. На останньому триває ротація підрозділів Західного військового округу Росії, за даними командування.

“Ворог продовжує обстріли зі ствольної артилерії прикордонних населених пунктів з території Російської Федерації”, додали в Генштабі.

Колони російської армії, які в лютому йшли захоплювати Харків, заплуталися в топографії та поїхали в протилежний від обласного центру бік. Їх розбили 92-га й 93-я бригади Сухопутних військ Збройних сил України, роповів голова прикордонної Дергачівської громади В’ячеслав Задоренко.