“Ми були перед передовою, місце прострілювалося з кількох сторін” – історія Сашка Положинського з фронту (Відео)

Сашко Положинський

Вже коли ми повернулися звідти стало зрозуміло, для чого ми там були і наскільки це було важливо, розповідає боєць

Музикант, а нині ще й військовослужбовець ЗСУ Сашко Положинський в етері програми “Незламна країна” з Анною Мірошниченко на “5 каналі” розповів про своє перебування на фронті.

“Там, де ми були – важко назвати це місце передовою, це було перед передовою. Тобто ми були в такому місці – я не дуже розумів, чому ми там були і яка цінність нашого перебування там, чому саме ми в цій точці були. Це місце прострілювалося з кількох сторін, це місце мало поганий зв’язок з іншими підрозділами, в тому числі і з підрозділами нашого батальйону. Ми самі ніби зайшли в напівоточення до ворога. Вже коли ми повернулися звідти стало зрозуміло, для чого ми там були і наскільки це було важливо”, – розповідає український боєць. 

Співак додає: “Були моменти, коли нам там було важко психологічно, у нас там і втрати були, були моменти великого нервового напруження”.

Щоб дізнатися більше про те, якими були майже три місяці Положинського в ЗСУ, чому російськомовні сприяють ворогам та чи готові українці слухати російських виконавців після повномасштабного вторгнення дивіться у відео:

Дивіться також: Євген Карась (“Лисий” із ЗСУ): Як рашисти закопали в землю свої елітні війська – “Незламна країна”

  • Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.