Буряти й московити знову розстрілюють один одного на Херсонщині – включення (Відео)

Зруйнований Антонівський міст

Повномасштабна війна росії проти України

Жителі області також помітили значний рух військової техніки

У Херсоні та області окупанти готуються до проведення псевдореферендуму. Але їхні плани, в прямому сенсі цього слова, підриваються. Нещодавно ЗСУ завдали ударів по Антонівському, Дар’ївському та залізничному мостах, а також по дорозі через Каховську ГЕС. Загарбники намагаються підручними засобами відновити шляхи постачання техніки. Яка нині ситуація в місті та області, розповіла місцева жителька, ім’я та особу котрої ми не розголошуємо з міркувань безпеки. 

Так, наразі орки намагаються відновити Антонівський міст, але вони працюють без розрахунків, інженерних планів, просто пошкоджені ділянки накривають плитами. Окрім того, біля мосту окупанти встановили переправу, якою користуються як рашисти, так і цивільні. Раніше вони казали, що переправа безкоштовна, але це неправда – вартість для однієї людини становить 250 гривень.

Жителі області також помітили значний рух військової техніки. Після того, як ЗСУ надавали на горіхи окупантам, останні починають метушитися як таргани і сваритися між собою. Уже були повідомлення, що буряти та росіяни знову розстрілюють один одного на Херсонщині. У них постійно виникають конфлікти через те, що росіяни кидають бурятів у найгарячіші точки.

Подробиці дивіться у відео “5 каналу”

Читайте також: рф направляє велику кількість військ у Крим, до Херсона з Донеччини перекинули десантників – розвідка

Робіть свій внесок у перемогу – підтримуйте ЗСУ.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на “5 канал” у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.