Астаф’єва захейтила Тодоренко за ім’я сина: “Перейменуй на Путіна”

Співачка й фотомодель Даша Астаф’єва, яка з перших днів російського вторгнення волонтерить, різко відреагувала на ім’я молодшого сина ведучої Регіни Тодоренко. Одеситка, яка дотримується мовчазної позиції у війні проти України, назвала новонародженого Миром.

Зазначила, що дала таке ім’я дитині, щоб він ніс людям мир і ріс гідною людиною. Водночас сама ведуча досі мовчить про війну в рідній Україні. Астаф’єва не змогла пройти мимо цієї ситуації та прокоментувала таке рішення Тодоренко в Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Лорак номер два”: Яна Соломко неочікувано виступила на концерті в Москві

Вона запропонувала мовчазній ведучий назвати сина не Миром, а Путіним.

“Поки ще не пізно, раджу Регіні Тодоренко новонародженого сина перейменувати з “Мир” на “Путін”. Так краще. Якого біса ти, чмоню, можеш навіть вимовляти це слово?” написала виконавиця.

Тодоренко, яка досі не висловилася про війну Росії проти України, стала матір’ю вдруге. У них з виконавцем Владом Топаловим народився ще один син. Стать малюка була сюрпризом для батьків. Подружжя навмисне вирішило не дізнаватися її під час УЗД. За словами Тодоренко, вона була би рада як хлопчику, так і дівчинці.

У травні Тодоренко, яка дотримується мовчазної позиції щодо війни Росії проти України, виїхала з території країни-агресорки. Одеситка вирушила на острів Балі без чоловіка-музиканта Влада Топалова та сина Майкла, судячи з її фото в Instagram. Тодоренко, яка живе і працює в РФ, сказала, що на курорті знаходить час, аби розібратися з думками.