У Херсоні окупанти готуються до боїв – Хлань

Російські окупанти готуються до вуличних боїв у Херсоні.

Загарбники зміцнюють блокпости та готуються до оборони, каже радник голови Херсонської обласної військової адміністрації Сергій Хлань в ефірі Freeдом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни готуються до бойових дій у Херсоні ISW

Уся надія на те, що місто розташоване осторонь Антонівського мосту. У разі загрози російські окупанти відійдуть по ньому і до вуличних боїв не дійде.

Мешканцям захоплених територій радять бути подалі від військових частин окупантів та їхніх складів.

Президент Володимир Зеленський наказав військовим деокупувати південні регіони України. Для цього збираються мільйонні бойові сили, які будуть оснащені західною зброєю, повідомив міністр оборони Олексій Резніков. Військове керівництво має розробити плани звільнення.

Жителів тимчасово окупованих районів Херсонської та Запорізької областей закликали якнайшвидше евакуюватися всіма доступними способами. Навіть через окупований Крим.

ЗСУ готуються до контрнаступу на Херсон. Цьому сприяють точкові удари захисників по складах боєприпасів російських військ у тимчасово захопленій Херсонській області.

Українські військові тісно співпрацюють з херсонськими партизанами, які координують і наводять на знищення складів в області.