Виробник дитячих конструкторів Lego йде з ринку Росії

Данський виробник конструкторів Lego йде з російського ринку.

Компанія повністю припиняє роботу в Російській Федерації. Про це повідомив керівник Офіса президента Андрій Єрмак у Telegram.

Також данська компанія розриває відносини з Inventive Retail Group, яка займається управлінням магазинами бренду в Росії, пишуть російські ЗМІ.

Московський підрозділ компанії вже скоротив 70 своїх співробітників.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Великий розробник ігор Game Insight припиняє роботу в Росії

“Ми ухвалили рішення припинити комерційну діяльність у Росії на невизначений термін. Це включає припинення роботи більшої частини нашої московської команди і наше партнерство з Inventive Retail Group”, розповів гендиректор російського підрозділу Lego Євген Чихачов у коментарі ЗМІ РФ.

У Росії у LEGO був 81 магазин. Компанія призупинила постачання в РФ 3 березня через повномасштабне вторгнення країни в Україну.

Асоціація Європейських державних поштових операторів PostEurop зупинила членські права “Почты России” и Белпочты на невизначений термін. Це означає, що пошти Росії та Білорусі втрачають можливість брати участь у цивілізованому розвитку поштової галузі.

Технологічна компанія Microsoft обіцяє до кінця скорочувати бізнес у Росії. Вони пообіцяли також продовжувати підтримувати російських працівників. З РФ і Білорусі також іде виробник телекомунікаційного обладнання Cisco. У березні американська компанія припинила продажі й послуги в регіоні.