Харківські медики розповіли про стан постраждалих від обстрілу міста

Внаслідок обстрілів Харкова 11 липня поранені 16 дорослих і двоє дітей.

Пацієнти мали переважно ушкодження м’яких тканин. Про це повідомили в Харківській обласній військовій адміністрації.

“11 осіб перебувають у хірургічному відділенні, три у травматології”, йдеться в повідомленні.

Деяких поранених з легкими ушкодженнями відправили додому з лікарні ще вчора.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зливав ворогові інформацію про ЗСУ – у Харкові судитимуть зрадника

“Поранення були легкого й середнього ступенів важкості. Більшість потерпілих перебувають у хірургічному відділенні. Певна кількість поїде додому сьогодні. На щастя, важких постраждалих не було”, повідомив виконувач обов’язків медичного директора лікарні, куди привезли поранених.

Він також зазначив, що серед постраждалих військових не було. Це цивільні люди, які були на роботі в шиномонтажі, у торгівельному центрі чи просто на вулиці.

У понеділок рано-вранці, 11 липня, Харків атакували три ворожі ракети. Одна влучила в житловий будинок в Основ’янському районі. Жертв і постраждалих не було. З-під завалів співробітники ДСНС врятували 86-річну жінку, мешканку квартири на другому поверсі. На місці події проводять аварійно-рятувальні роботи. У результаті вибуху повністю зруйнований під’їзд будівлі.

Ще дві ракети прилетіли на подвір’я неподалік складської будівлі в тому ж районі. Також росіяни влучили у будівлю школи у Слобідському районі Харкова.

Під вогнем російських окупантів 11 липня опинилися виключно цивільні споруди Харкова. Руйнувань зазнали торговельний центр і будинки мирних харків’ян. Наслідки сьогоднішнього обстрілу міста з реактивних систем залпового вогню показав голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.