Гайдай розповів про подальші плани Путіна

Російські окупанти накопичують резерви, щоб почати наступати по кількох напрямках у Донецькій області.

Зупинитися російські війська, яких Путін відправив вбивати українців, можуть лише там, де їх зупинять Збройні сили України. Про це заявив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай в інтерв’ю LB.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія заявила про захоплення Григорівки на Донеччині британська розвідка

“Вже бачимо, що вони накопичують резерви для того, щоб пустити їх у наступ у Донецькій області. Це буде декілька напрямків один ыз них, дійсно, Слов’янськ, другий Бахмут. Бахмут обстрілюють потужно. Як і Слов’янськ”, каже Гайдай.

Додав, що з Путіним не працюватимуть жодні домовленості.

“Він може на певний час взяти паузу, зробити переформатування, передислокацію, але через деякий час він все одно продовжить цю війну. Тому його треба зупиняти тут”, пояснив він.

Авіацією ворог намагається витиснути українських захисників із Луганської області. Наші бійці тримають оборону та протидіють спробам росіян створити умови для майбутніх наступальних дій.

Під час “оперативної паузи” окупанти не припинили артилерійські та ракетні удари. Намагаються захопити невеликі населені пункти, розташовані на межі Луганської та Донецької областей, аби блокувати великі міста. Щонайменше від чотирьох авіаударів потерпали села й селища 11 липня.