Привіт від HIMARS: повідомили про тотальні втрати росіян на Донеччині

У результаті удару Збройних сил України з реактивних систем залпового вогню HIMARS вдалося знищити майже усіх заступників командира однієї з дивізій Росії. Один у важкому стані.

Українські бійці накрили вогнем з американських РСЗВ ворога в районі Шахтарська Донецької області. Про це повідомив СтратКом ЗСУ 12 липня в Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія нещадно вдарила по Донеччині: серед загиблих дитина

Ліквідували майже всіх заступників командира 106-ї повітряно-десантної дивізії Російської Федерації. Один окупант з позивним “Барсук” важко поранений.

“Також сьогодні загинув начальник служби РАО (ракетно-артилерійського озброєння. Gazeta.ua) 58-ї армії (в/ч 47084, Владикавказ) ПдВО ЗС РФ (південного військового округу збройних сил РФ. Gazeta.ua) Валентин Данилов. ЗСУ перша армія миру змушують окупантів до жестів доброї волі вийти з чату”, йдеться в дописі.

10 липня окупаційні війська Росії намагалися безрезультатно просунутися про трьох напрямках у Донецькій області. Ідеться про Бахмутський та Лиманський напрями. Також про Донецький Мар’янка, Красногорівка, Авдіївка, повідомив голова обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

Збройні сили України завдали удару по базі російських найманців у захопленому Токмаку Запорізької області. Про це повідомив СтратКом ЗСУ 11 липня. Натякнули, що вдалося ліквідувати тилові позиції росіян за допомогою далекобійної артилерії від західних партнерів. Ймовірно, йдеться про американські ракетні установки HIMARS.