Показали наслідки сьогоднішнього обстрілу Харкова з РСЗВ

Під вогнем російських окупантів 11 липня опинилися виключно цивільні споруди Харкова. Руйнувань зазнали торговельний центр та будинки мирних харків’ян.

Наслідки сьогоднішнього обстрілу міста з реактивних систем залпового вогню показав голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

“Декілька снарядів влучили просто у двори приватних осель. Також зруйновані гаражі, автомобілі, спалахнуло кілька пожеж. Країна-терорист обов’язково відповість за усі свої злочини проти мирного населення”, йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ракетна атака Харкова: Синєгубов повідомив перші подробиці

Унаслідок обстрілу загинули троє людей.

За останньою інформацією, госпіталізували 31 людину з пораненнями різного ступеню тяжкості. Зокрема постраждали двоє дітей: 4 та 16 років. Стан обох дітей середньої тяжкості. Постраждалі переважно мають осколкові ураження.

У понеділок рано-вранці, 11 липня, Харків атакували три ворожі ракети. Одна влучила у житловий будинок в Основ’янському районі. Жертв та постраждалих не було. З-під завалів співробітники ДСНС врятували 86-річну жінку, мешканку квартири на другому поверсі. На місці події проводяться аварійно-рятувальні роботи. У результаті вибуху повністю зруйнований під’їзд будівлі.

Ще дві ракети прилетіли на подвір’я неподалік складської будівлі в тому ж районі. Також росіяни влучили у будівлю школи у Слобідському районі Харкова.