ЗСУ завдали потужного удару по окупантах на Донеччині

Сили оборони України завдали потужного вогневого ураження по позиціях російських окупантів в районі села Верхньокам’янське на Донеччині.

Про це повідомив генеральний штаб Збройних сил України.

“Чим змусили підрозділи ворога відійти від населеного пункту”, пишуть.

На Бахмутському напрямку окупанти, за підтримки артилерії та оперативно-тактичної авіації, безуспішно намагалися вести наступ у районах селища Спірне і села Івано-Дар’ївка на Донеччині.

Росіяни зазнали втрат і відійшли.

Тривають бої поблизу Веселої Долини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Льотчики ЗСУ передали окупантам ударний “привіт” на сході України

Ворог обстрілював наші позиції поблизу Спірного, Івано-Дар’ївки, Нью-Йорка і в районі Вуглегірської ТЕС. Здійснив авіаудари неподалік Берестового і Покровського.

На Слов’янському напрямку противник намагається покращити тактичне положення своїх підрозділів.

Обстріляв із мінометів, ствольної і реактивної артилерії райони Долини, Мазанівки, Краснопілля, Гусарівки, Новопавлівки, Червоного, Вірнопілля і Хрестища.

Наступальні дії ворога в районі села Богородичне, в результаті вогневого ураження, захлинулися. Окупанти з втратами відійшли.

На Краматорському росіяни обстріляли цивільну та військову інфраструктуру в районах Сіверська, Серебрянки, Карпівки, Слов’янська і Кривої Луки. Нанесли авіаудар поблизу Тетянівки.

Вся лінія фронту на Донеччині під обстрілами окупантів. Ворог застосовує ракети типу “Іскандер”.

Росіяни обстрілюють Слов’янськ, Авдіївку, Мар’їнку, Красногорівку, Торецьк, Бахмут.

Окупанти хочуть атакувати Харків і захопити Слов’янськ. Україна зробить усе можливе, щоб зупинити ворога, сказав президент Володимир Зеленський.