“Чекають осені, щоб Зеленський підписав мирний договір”: ДНРівець поділився планами росіян

Російські окупанти не збираються йти у наступ, але й виходити з українських територій також.

Зокрема, вони планують дочекатися осені, щоб нібито тоді президент Володимир Зеленський підписав мирний договір. Про це йдеться у перехопленій розмові, яку оприлюднив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко в YouTube.

Як розповідає мобілізований у так званій ДНР, окупанти мають ще багато техніки та пориваються піти у наступ, але це навряд станеться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна може завдати нищівного удару по Кремлю американський генерал

Він додав, що росіяни хіба що можуть спробувати захопити Одесу, щоб повністю відрізати Україну від моря. Він також припускає, що Одеса “сама попроситься”.

Співрозмовниця ж розвінчує фантазії окупанта та каже, що Україна свої території не віддасть.

Також загарбник розповів, що російські окупанти не хочуть відпускати своїх поранених військових та чекають їх після одужання на фронті. За його словами, не віддають навіть речі та не призначають нових людей на місця поранених.

Україні відомі подальші плани російських окупантів у повномасштабній війні, яку розв’язала Росія. Є докази того, що це не лише захоплення Луганської та Донецької областей.

У президента України немає особливого меседжу для російського диктатора Володимира Путіна. Водночас Володимир Зеленський хоче, аби Путін усвідомив, що відповідає за війну проти України та може її завершити.

Зеленський також вважає, що можливо закінчити бойові дії до кінця року, якщо Україна буде міцною, західні країни їй допомагатимуть, і Бог буде на її боці.