Уперше від початку війни: Барських дав концерт у метро

Виконавець Макс Барських запалив на сцені київського метро 5 липня.

Виступ на станції метро Майдан Незалежності став першим для співака від початку російської агресії. Зі сцени пролунали хіти артиста: “Туманы”, “Неверная”, “Танцевать”, “Моя любовь”, “Неземная, “Небо”, а також треки, написані під час війни, “Буде весна”, “Чекай мене”, Don’t Fuck with Ukraine.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірки на передовій: хто з артистів захищає Україну від російської навали

Захід відбувся на підтримку українських військових, волонтерів, рятувальників, їхніх сімей і всіх, хто наближає перемогу України.

“Зовсім нещодавно це була просто станція Майдан Незалежності, сьогодні це укриття для десятків тисяч українців і місце, де музика об’єднує серця. Неймовірні відчуття”, підписав світлини з виступу Барських в Instagram.

Виконавиця Оля Полякова, яка нещодавно повернулася в Україну, вирішила провести концерт для співвітчизників. Зірка запалила в київському метро на станції Майдан Незалежності.

Співачка з’явилася перед глядачами в сріблястому комбінезоні й відіграла свої хіти. Зокрема, Полякова виконала “Королева ночи”, “Щасливі люди”, “Шлепки” а також легендарну пісню Ніни Матвієнко “Чарівна скрипка”. Окрім того, артистка презентувала україномовну пісню “Оля”.