Окупанти ходять в туалет у пакети, тому що їх обстрілюють ЗСУ – перехоплена розмова

Російські загарбники знову скаржаться, що їх обстрілюють українські захисники на Донеччині.

Через це їхні командири ходять у туалет у пакети, адже не можуть вийти. Про це свідчить перехоплена розмова терориста зі своєю дружиною, яку опублікував на YouTube радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Він зізнався, що вже в обід вживав алкогольні напої, адже по-іншому переживати прильоти снарядів, які розриваються над головою, не може. Вони сплять у школі, а їхні засоби протиповітряної оборони не встигають збивати “подарунки” від Збройних сил України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Просто оточили і як дали п*зди” терорист з ОРДО поскаржився, що ЗСУ їх розбили “в пух і прах” (18+)

“Командир полку у сусідньому селі стоїть. Він с*ре у пакет, адже вийти не може, тому що постійно стріляють”, розповів загарбник.

За його словами, 25 числа кожного місяця має відбуватися заміна, якщо знайдеться людина, яка замінить. Він наголосив, що поїхало 180 чеченців з Урус-Мартана, однак повернулися назад лише 60 осіб.

Інші 120 відмовилися воювати проти України.

Російські загарбники платять по $20 тис. хабаря, щоб утекти з війни. Саме стільки коштують документи про “демобілізацію” окупанта й повернення додому. Про це свідчить чергова телефонна розмова росіян.

Батько-терорист, якого мобілізували в ОРДО, говорить сину, що намагається “вийти на тих”, хто б допоміг їм обом “демобілізуватися”. Зізнався, що навіть не пошкодує продати автівку заради цього.