Літак Croatia Airlines сів у Сараєві з ушкодженням нібито від вогнепальної зброї

В аеропорту Сараєва приземлився літак компанії Croatia Airlines з пошкодженням, схожим на наслідок застосування вогнепальної зброї.

Про це повідомляє N1 Sarajevo.

Літак авіакомпанії Croatia Airlines летів із Загреба. Під час огляду після приземлення в аеропорту Сараєва помітили пошкодження фюзеляжу, яке могло бути спричинене використанням вогнепальної зброї.

Після отримання цієї інформації черговий прокурор прокуратури Боснії і Герцеговини. попросив провести розслідування в присутності директорату цивільної авіації БіГ.

Відзначається, що помічене пошкодження жодним чином не загрожувало безпеці польоту та пасажирів, а детальна експертиза визначить спосіб пошкодження, а також безпеку літака для подальших польотів, повідомили в прокуратурі.

Хорватський міністр з питань моря, транспорту та інфраструктури Олег Буткович зазначив, що поки причина ушкодження поки не відома.

«У нас є інформація. Не знаю, чи його розстріляли, ми не знаємо, що сталося. Справа в тому, що в літаку була виявлена дірка 2 на 2 сантиметри і її помітив механік при черговому огляді. Зараз цим займається прокуратура Боснії і Герцеговини. Більше нічого не можу вам сказати, розслідування продовжується», – цитує міністр RTL.

Читайте також: 

У Якутії зник ще один російський літак  – на цей раз з радарів пропав літак повітряного спостереження та аерофотозйомки Ан-30. 

Раніше в росії під Іркутськом розбився літак Ан-12. На місце аварії прибули рятувальники, вони гасили пожежу.

Також ми писали, що в місті Мензелінськ (Татарстан, рф) сталася катастрофа легкомоторного літака L-410 Turbolet, що належав аероклубу.