“Два чеки по 200 та один – 300” – у херсонському кафе партизани розстріляли загарбників

У захопленому росіянами Херсоні партизани розстріляли з автомата окупантів, які розслаблялися в кафе.

Днями працівники оперативного підрозділу військ РФ вирішили відпочити в одному із закладів харчування на набережній міста. Однак їм це не вдалося, повідомляє Оперативне командування “Південь” у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Херсонщині партизани потролили окупантів новими листівками – фото

“З огляду на поведінку цих клієнтів, їхнє мародерське минуле й негідне походження, для обслуговування таких особливих гостей прибула спеціальна сервісна група. Вона відкрила рахунок за допомогою автоматної черги. Два чеки по 200, один – 300. Яскравих вражень від вечері дістали геть неповажні гості закладу”, – зазначила пресслужба.

Загарбник, якого поранили, тепер “покращує становище (і не тільки фінансове) в одній з лікарень тимчасово окупованого Криму”.

“А ті, що вклалися у 200, – так само епічно вкладатимуться і в чорні мішки для сміття”, – додали в командуванні.

Ще в перший день вторгнення РФ на територію України окупанти перейшли адміністративний кордон Херсонської області. На початку березня російські загарбники захопили Херсон і область. Попри тиск терористів мешканці Херсонщини впродовж березня активно брали участь у проукраїнських мітингах.

Наприкінці березня бійці ЗСУ перейшли в контрнаступ. 1 червня стало відомо, що на Херсонщині з боку Дніпропетровської області Збройні сили України звільнили понад 20 населених пунктів. ЗСУ продовжують іти вперед, звільняючи окупований регіон.

15 червня мер Мелітополя Запорізької області Іван Федоров повідомив, що ЗСУ максимально наблизилися до тимчасово захопленого Херсона. За його словами, 14 червня “звітували про відстань 10-15 км”.