Зеленський виступив на благодійному вечорі Шона Пенна та CORE

Президент України Володимир Зеленський виступив на благодійному вечорі голлівудського актора та режисера Шона Пенна та генерального директора благодійної організації CORE Енн Лі.

Він звернувся до зали по відеозв’язку. Про це президент повідомив у Telegram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не мовчіть: Зеленський виступив на церемонії вручення премії “Греммі”

У відео президент показав зруйновані будинки, братські могили, поранених людей – всі ті воєнні злочини, які коять російські окупанти в Україні.

Зеленський закликав іноземних партнерів допомогти Україні протистояти російському агресору, адже Україна відстоює демократію у всьому світі.

“Дякую всім, хто задля допомоги Україні зібрався на благодійному вечорі організації CORE. А також Шону Пенну, який із першого дня війни особисто був у Києві та в Україні й на власні очі бачив зло під назвою повномасштабна російська агресія”, написав президент під відео.

Вкінці промови весь зал аплодував стоячи.

Американський актор, режисер, володар двох премій “Оскар” 61-річний Шон Пенн хоче приїхати в Україну, аби разом з бійцями ЗСУ захищати країну від російських загарбників.

Раніше він звернувся до мільйонерів світу. Він попросив зібрати кошти для 2 ескадриль винищувачів Україні. Зазначив, що це вартуватиме $300 млн.