ДТЕК підвищить прозорість отримання допомоги на енергетику

ДТЕК підвищить прозорість отримання допомоги на енергетику

Фото: ДТЕК

Проєкт дозволить зробити процес отримання допомоги максимально прозорим, заявив Тимченко

В рамках міжнародної допомоги компанія отримала трансформатори, комутаційне обладнання, автоматичні вимикачі, роз’єднувачі, дроти, кабелі, а також транспортні засоби на загальну суму 15,4 млн доларів.

Група ДТЕК та міжнародна аудиторськафірма KPMG розробили проєкт із опису механізмів контролю для відстеження міжнародної допомоги. Про це повідомляє пресслужба ДТЕК в четвер, 26 жовтня.  

“Група ДТЕК завершила cумісний з KPMG проект з опису процесу отримання міжнародної донорської допомоги та відповідних засобів контролю. Незважаючи на війну, компанія прагне до поглиблення прозорості всіх бізнес-процесів і продовжує вживання антикорупційних заходів”, – говориться в повідомленні. 

Згідно з повідомленням, ДТЕК запроваджує низку запропонованих KPMG рекомендацій додатково до існуючої системи управління і моніторингу отриманої допомоги. Зазначається, що компанія в рамках допомоги отримувала трансформатори, комутаційне обладнання, автоматичні вимикачі, роз’єднувачі, дроти та кабелі, а також транспортні засоби, необхідні для відновлення зруйнованої війною енергетичної системи України, на загальну суму 15,4 млн доларів.

“Група ДТЕК має непохитну позицію щодо прозорості бізнес-процесів та відповідального корпоративного управління. Цей проект дозволить зробити процес отримання компанією допомоги від міжнародних партнерів максимально прозорим. А також стане своєрідним бенчмарком для інших українських компаній”, – зазначив генеральний директор ДТЕК Максим Тимченко.  

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ДТЕК витратила більше мільярда гривень на запас обладнання до зими.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp