Промоутер Усика оцінив можливість проведення бою із Ф’юрі

Промоутер Усика оцінив можливість проведення бою із Ф юрі

Фото: Getty Images

Красюк і Усик дуже хочуть влаштувати бій проти Ф’юрі

Олександр Красюк сподівається, що британський чемпіон світу припинить уникати бою з українцем.

Олександр Усик і вся його команда наразі посилено працюють над організацією поєдинку із Тайсоном Ф’юрі. Про це повідомив промоутер українського боксера Олександр Красюк.

За словами функціонера, чемпіон світу за версіями WBA, WBO та IBF дуже хоче провести об’єднувальний поєдинок з британським боксером.

Якщо ж володарь титулу WBC продовжить уникати двобою, то буде проведено черговий захист проти обов’язкового претендента за лінією IBF Філіпа Хрговіча.

“Тільки богу відомо, що станеться. Я не розповідатиму все, але скажу, в якому напрямку ми рухаємося. Усі хочуть побачити великий бій, увесь світ цього хоче. Ми хочемо не тільки подивитися його, але й влаштувати. Наступний тиждень покаже нам, куди ми рухаємося. Але хто це може гарантувати? Навіть коли Тайсон Ф’юрі захотів поділити гонорар у пропорції 70 на 30 і сказав: “Я тут”, він зволікав, щоб поставити свій підпис під контрактом.

Якщо Тайсон Ф’юрі знову уникне бою, і суперником буде Хрговіч, то ми підкоримося правилам IBF і поб’ємося з обов’язковим претендентом. Хрговіч – обов’язковий претендент. Але бій із Хрговічем складний, якщо ти промоутер. У нього не дуже популярне ім’я. Ми будемо ввічливими і скажемо, що мало хто зацікавлений у перегляді поєдинку з ним. Тому єдиною силою, яка просуватиме цей бій, стане Усик”, – сказав Красюк в інтерв’ю ProBox TV.

Нагадаємо, раніше промоутер Хрговича розповів, коли мають оголосити про бій Усика з його клієнтом.

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet