Гравець Ньюкасла жорстоко побився на вулиці

Гравець Ньюкасла жорстоко побився на вулиці

Фото: Getty Images

Джамала Ласселса погрожували вбити біля нічного клубу

Англієць Джамал Ласселс втрапив у дуже неприємну історію після відвідин нічного клубу.

Футболіст Ньюкасла Джамал Ласселс став учасником масової бійки, після того, як на нього напали невідомі біля нічного клубу. За інформацією Daily Mail, інцидент стався ще у неділю, 20 серпня.

Після програного матчу другого туру АПЛ, головний тренер “сорок” Едді Гау дав гравцям два вихідних. Захисник вирішив разом із молодшим братом та другом вирушив на вечірку у Ньюкаслі.

Вже після того, як вони залишали заклад, невідомий вдарив 19-річного родича Ласселса ліктем у горло. Гравець заступився за брата і відштовхнув нападника. Після цього у футболіста запустили пляшку і зав’язалася бійка.

Футболіст та його друзі протистояли групі із шести-восьми чоловіків. В одному з моментів гравцеві навіть вдалося повалити одного з нападників, після чого він спробував його заспокоїти, але отримав удар в обличчя, на що також відповів. При цьому стверджується, що нападники під час конфлікту погрожували застрелити гравця.

У підсумку, брату Ласселса розбили до крові обличчя. Також сильно постраждав його друг. Отримавши важкі удари в голову він знепритомнів, і його довелось везти у лікарню. Нападники встигли втекти до прибуття поліції.

За словами очевидців, протягом усієї бійки 29-річний футболіст діяв у межах самооборони та намагався захистити свого молодшого брата.

Зазначимо, що Ласселс провів за Ньюкасл 225 матчів та з 2016 року був капітаном Ньюкасла. Щоправда, цього сезону захисник на полі поки не з’являвся.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що екс-чемпіон світу з боксу “напав” на Голанна під час матчу АПЛ.

 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet