Під Бахмут приїхали московські футбольні фанати. ЗСУ їх відправили на “концерт Кобзона”

Речник Східного угруповання військ Збройних сил України полковник Сергій Череватий прокоментував інформацію про знищення під Бахмутом на Донеччині футбольних фанатів з московського клубу ЦСКА, які входили у формування окупантів “Еспаньола”.

Про це йшлося в ефірі телеканалу FREEДОМ.

“Росіяни думали, що пропаганда замінить все. Ось це залякування “кадирівцями”, “еспаньолами” насправді закінчується тоді, коли вони та різні “вагнери” чують назви наших десантно-штурмових чи штурмових бригад, як третьої. В основі якої ветерани “Азову”. Весь їхній псевдошарм дуже швидко випаровується”, сказав полковник.

“Еспаньйол” опинився в українській землі, додав Череватий.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Дивіться, який натовп біжить з лісу” ‒ рота росіян втікала після удару ЗСУ

Раніше третя окрема штурмова бригада Збройних сил України повідомила, що розбила колону техніки російських окупантів і ліквідувала цілий ворожий підрозділ під Бахмутом.

Окупанти спробували контратакувати в районі Андріївки, залучили резерви ‒ підрозділи 83-ї одшбр РФ.

Українські воїни успішно відбили атаку, наступ росіян зазнав провалу і в окупантів були великі втрати серед техніки і живої сили.

Ліквідували командира взводу окупантів “Еспаньйола”, а також цілу ворожу роту. Близько 40 окупантів ‒ “200-х”, та ще 25 ‒ “300-х”. Уражено три танки Т-90М і дві бойові броньовані машини окупантів.