Чиє життя неймовірним чином зміниться на краще – гороскоп на 17-23 липня

Протягом тижня з 17 по 23 липня важко буде правильно розподілити час. Його постійно бракуватиме. Від частини справ доведеться відмовитися. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

“Під час заходу сонця у понеділок відбудеться молодик, – говорить астрологиня. Протягом дня місяць добігатиме останні години старого циклу. Понеділок не годиться для початку чогось нового. Чим би воно не було. Плануйте старт нових проєктів і важливі зустрічі на вівторок. Не бійтеся брати на себе відповідальність. Упевнено ідіть до мети. Зараз ви здатні здолати серйозні перепони. Доленосний тиждень. У стислі терміни доведеться приймати важливі рішення. Життя Овнів, Дів, Терезів і Козерогів неймовірним чином зміниться на краще”.

Овен (21 березня 20 квітня)

Випадкове знайомство у ці дні може мати романтичне продовження. Самотнім бажано не засиджуватися вдома. Відвідуйте публічні місця відпочинку.

Телець (21 квітня 20 травня)

Нехай справи йдуть у звичному руслі. Не вкладайте гроші у нові проекти. Вони будуть збитковими. Орендоване цього тижня приміщення не окупатиме своєї вартості.

Близнюки (21 травня 21 червня)

Не змінюйте основний напрямок діяльності. Це не принесе підвищення заробітків. Порожні балачки й обіцянки втомлюватимуть. Відмовляйтеся від обтяжливого спілкування. Займіться у вихідні улюбленими справами.

Рак (22 червня 22 липня)

Не забувайте про відпочинок. Годі працювати у режимі нон-стоп. Більше часу проводьте з родиною. Вам легко даватиметься навчання. Змінювати роботу краще у кінці місяця. Заробітки зростуть восени.

Лев (23 липня 23 серпня)

Умійте пробачати. Зберігайте вірність. Не дозволяйте стороннім втручатися у свій особистий простір. Може наставати небажана вагітність. Стережіться участі в любовних трикутниках. Є ризик втратити стосунки, які вам дорогі.

Діва (24 серпня 23 вересня)

З новими силами беріться до справ. Все вдаватиметься краще і швидше, ніж раніше. Вражатимуть діти. Не уникайте спілкування з ними. Здивуєтеся, на скільки вони мудрі і як швидко виросли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кому зірки обіцяють найкращі вихідні цього року гороскоп на 15-16 липня

Терези (24 вересня 23 жовтня)

Доведеться робити вибір між придбанням необхідного та бажаного. Близькі люди можуть запропонувати вам свою матеріальну підтримку. Висловлюйте милим свої бажання ненав’язливо. Умійте змовчати у відповідь на їхні претензії.

Скорпіон (24 жовтня 22 листопада)

Вдалий час, аби складати плани на наступне півріччя. Задумайтеся, що насправді для вас важливо. Нестача коштів не відчуватиметься. Повернуть борги. Можуть запропонувати нову посаду. Візьміть час на роздуми.

Стрілець (23 листопада 21 грудня)

Робота ітиме повільно, зате легко буде виявити недоліки у нових проектах. Люди говоритимуть правду у вічі. Не поспішайте ображатися. Прислухайтеся. У вас буде можливість оцінити нову точку зору на відомі вам речі.

Козеріг (22 грудня 20 січня)

У вашій кишені достатньо грошей. Додаткових внесків потребуватимуть транспортні засоби. Не зволікайте з проведенням поточного ремонту. Не давайте волю сумнівам. Змінити щось в особистому житті лежачи на дивані не вдасться.

Водолій (21 січня 20 лютого)

Досягнете висот, якщо здолаєте лінощі. Удача супроводжуватиме на кожному кроці. Не пропускайте можливості заявити про свої вміння. Саморозвиток допоможе підвищити доходи. Чудовий час для покращення гостроти зору. Корекцію робіть у четвер.

Риби (21 лютого 20 березня)

Набридне проводити багато часу на кухні. Замовте готові страви і проведіть цей час із сім’єю. Розумно вкладайте гроші. Заощадження теж незабаром стануть у пригоді. Щоб кохані не ображалися, що мало часу проводите з ними, залучайте їх до своєї роботи.

Липень місяць побачень і суперуспішних знайомств. Друзі намагатимуться звести вас з кимось. Не пручайтеся. Це буде гідна та цікава кандидатура. Астрологиня розповіла, кому середина літа подарує справжнє кохання.