Окупанти зосередилися на трьох напрямках: ЗСУ відбили всі атаки

Противник зосереджує основні зусилля на Лиманському, Бахмутському та Мар’їнському напрямках.

На Бахмутському напрямку противник здійснив безуспішні наступальні дії в районі Богданівки Донецької області. Про це ввечері 1 липня повідомив Генштаб ЗСУ.

На Лиманському напрямку противник здійснив безуспішні наступальні дії в районах Невського та південніше Діброви Луганської області.

На Мар’їнському напрямку наші захисники відбили усі атаки противника в районі міста Мар’їнка.

На Запорізькому та Херсонському напрямках противник зосереджує основні зусилля на недопущенні просування наших військ. Здійснив артилерійські обстріли понад 30 населених пунктів.

На Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка без суттєвих змін. Ознак формування наступальних угруповань ворога не виявлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У червні ЗСУ встановили рекорд зі знищення російської техніки ‒ інфографіка

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник завдав авіаційного удару в районі Ветеринарного Харківської області. Здійснив мінометні та артилерійські обстріли понад 15 населених пунктів.

На Куп’янському напрямку ворог завдав авіаційних ударів в районах Кислівки та Котлярівки Харківської області.

На Авдіївському напрямку окупанти завдав авіаційного удару в районі Авдіївки. Здійснили артилерійські обстріли понад 10 населених пунктів.

На Шахтарському напрямку ворог завдав авіаційного удару в районі Макарівки Донецької області. Здійснив обстріли близько 15 населених пунктів.

На Таврійському напрямку українські військові мають успіхи та просування вперед.

Підрозділи ракетних військ та артилерії виконали 1201 вогневе завдання, повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ “Таврія” Олександр Тарнавський.

Втрати ворога вбитими та пораненими склали майже дві роти. Знищено 14 одиниць військової техніки противника.