Турнір із Counter-Strike: українська команда Monte потрапила в топ-10 світових лідерів

Українська команда Monte у травні сенсаційно виступила на BLAST.tv Paris Major 2023. Це головний турнір року із гри Counter-Strike.

Ніхто не сподівався на відмінні результати молодої української команди. Але гравці Monte продемонстрували неабиякий професіоналізм, змогли обіграти більш титуловані команди. Поступилися GamerLegion, яких вважали фаворитами турніру. Monte дійшли до чверть фіналу, посіли на турнірі 5 місце і одразу потрапили у топ-10 команд світу.

Офіційним партнером Monte під час BLAST.tv Paris Major 2023 виступила компанія FAVBET. На формі гравців було розміщено QR-код, за яким можна було задонатити United24.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Переселенці з Херсонщини отримають гумдопомогу з Хорватії Favbet Foundation

Команда Monte була заснована у 2022 році Володимиром “Woro2k” Велетнюком. Назва походить від назви його рідного міста Монастирище у Черкаській області. Герб Монастирища взяли за основу логотипа Monte. У складі команди 5 гравців і 2 тренери.

“Ми тільки починаємо свій шлях. І робитимемо все, щоб стати найкращою командою України”, – кажуть гравці команди.

25 червня футболісти київського “Динамо” спробують себе у кіберспорті та проведуть показовий матч проти Monte. Гру транслюватимуть онлайн, зібрані донати передадуть UNITED24 на проєкт реконструкції Михайло-Коцюбинського ліцею на Чернігівщині. Подія пройде за підтримки FAVBET – офіційного партнера обох команд.

Компанія FAVBET спрямувала 5 мільйонів гривень на ліквідацію наслідків теракту на Каховській ГЕС, оперативно підтримавши збір “Допоможемо рятувальникам” офіційної фандрейзингової платформи UNITED 24.