Як вибрати чоловічу сумку через плече

Чоловіча сумка через плече є по-справжньому ходовим аксесуаром. В першу чергу її цінують за практичність, тому що в неї вміщаються необхідні особисті речі, гаджети і документи. Але при цьому така дрібниця ключова складова чоловічого образу. Шкіряні чоловічі сумки через плече повинні підкреслювати почуття стилю.

Вибір якісного виробу – це процес, що вимагає уважності і деякої підготовки. Перед покупкою рекомендується вивчити ряд нюансів.

Тип сумки

Сьогодні пропонується кілька варіантів:

сумка-месенджер;

сумка-слінг;

бананка;

рюкзак.

Для початку варто визначитися з речами, які власник буде класти в виріб. Що знаходиться в сумках більшості сучасних чоловіків? Ноутбук (іноді планшет), портмоне, документи, ключі. Для них цілком достатньо середній за розмірами варіант (великі моделі здаються громіздкими).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За якими критеріями вибирати шкіряний ремінь

Який матеріал вибрати

Експерти радять вибирати сумку з якісного матеріалу, адже саме він вважається запорукою міцності і довговічності аксесуара. Найбільш затребуваними і тими, які добре зарекомендували себе, вважаються шкіряні (натуральні), бавовняні і нейлонові вироби.

Шкіряна річ виглядає елегантно і привабливо, однак, потребує догляду. Бавовняні або нейлонові варіанти прості в експлуатації, не вимогливі, відмінно підходять для щоденного використання.

Підбирайте сумку під Ваш індивідуальний стиль

Сумки через плече пропонуються в різних стилях (від класичних до спортивних і сучасних). Цінителям модних трендів обов’язково варто звернути увагу на такі деталі як колір, фурнітура, шви і декоративні елементи. Сумка повинна гармоніювати з гардеробом і іншими елементами (наприклад, взуття, головні убори).

Функціональність і ергономіка

Перед покупкою необхідно перевірити кількість відділень, кишень і застібок-блискавок в сумці. Окремі місця для ноутбука будуть особливо корисними, оскільки він не змішається з іншими предметами. Додаткові кишені і відділення для ключів, мобільного телефону, канцелярського приладдя та інших дрібниць забезпечують швидкий доступ до них.

У якісної сумки з ремінцем передбачена опція ручного регулювання його довжини. Є можливість підігнати виріб по висоті, зручній для власника аксесуара. До ремінця теж висуваються конкретні вимоги – міцність, естетичність, комфорт.

Щоб убезпечити себе від втрати речей, потрібно вибирати сумку з міцною надійною застібкою. Кращим рішенням є традиційна блискавка або магнітна кнопка. Перша, звичайно, більш безпечна, але друга простіша і швидша.

При виборі важливу роль відіграє зручність. Регульовані ремінці, м’яка товста підкладка і ручки, що не врізаються в плече або долоню, гарантують комфортне користування протягом тривалого часу.

Остерігайтеся підробок і враховуйте відгуки

Ніхто не застрахований від підробок, особливо це стосується аксесуарів. Відрізнити оригінал від репліки непросто. Тому перед покупкою виробу необхідно подивитись продукцію брендів, які зацікавили і відгуки інших людей.

Розумним рішенням стане магазин чоловічих сумок з товарами від офіційного дистриб’ютора: там точно представлені якісні моделі, відсутні націнки.

З урахуванням всіх перерахованих вище моментів, можна без проблем придбати прекрасний виріб, який буде радувати протягом довгого часу. Для цього потрібно зовсім небагато функціональність, універсальність і стиль.

Якщо в магазині виникають питання, слід звернутися до продавців-консультантів, які допоможуть підібрати сумку.

Будь-який образ буде довершеним і елегантним, якщо до нього додати сумку. Цього сезону бренди зосередилися на ланцюгах і торочках, кишенях та пряжках, розмірах XXL та романтичних мотивах. Gazeta.ua зібрала п’ять наймодніших сумок літньої пори