Coca-Cola та Український Червоний Хрест надали питну воду для підтримки постраждалих на Херсонщині

Система Компаній Кока-Кола у співпраці з Українським Червоним Хрестом надали 13 тисяч літрів питної води для підтримки постраждалих від підтоплення в Херсонській області внаслідок підриву Каховської ГЕС.

“Катастрофа, яка сталась на Херсонщині, має безпрецедентні наслідки для всієї країни. Наша компанія співчуває постраждалим та негайно відреагувала, надавши гуманітарну допомогу у вигляді питної води. Ми продовжуємо підтримувати Україну у ці складні часи. З перших днів повномасштабного вторгнення компанія Coca-Cola вже надала понад 5 млн тонн власної продукції для тих, хто потребує цього найбільше”, зазначив Андрій Бублик, директор з корпоративних зв’язків та сталого розвитку Coca-Cola HBC в Україні, Вірменії та Молдові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Виїхали практично без нічого”: переселенці у Львові отримали допомогу від Фундації Кока-Кола та Українського Червоного Хреста

У співпраці з Товариством Червоного Хреста України продукцію вже доставили у потерпілий регіон.

“Наразі ми оперативно реагуємо на потреби, які виникають у населених пунктах, що постраждали від знищення Каховської ГЕС. Брак питної води це першочергова потреба, і ми разом з надійними партнерами робимо все можливе, аби допомогти людям”, сказав Максим Доценко, генеральний директор Національного комітету Товариства Червоного Хреста України.

Червоний Хрест України та Фундація Кока-Кола допомагають жителям сіл, котрі перебували в окупації. Один із напрямків масштабного проєкту забезпечення спальними комплектами мешканців центрів тимчасового проживання ВПО.

Український Червоний Хрест за кошти гранту Фундації Кока-Кола також придбав генератори для медичних закладів, гуртожитків освітніх установ, інтернатів, психоневрологічних диспансерів у різних регіонах України, згідно з їх розміром і потребами. Загалом 54 генератори: 40 потужністю 10 кВт та 14 по 50 кВт.