Вичерпав себе: бренд Mozgi Entertainment повністю змінив вектор

Компанія Mozgi Entertainment кардинально змінила вектор роботи.

Старий лейбл “відпрацював” і змінився на новий із назвою Pomitni. Про це заявила ексдружина Потапа, продюсерка Ірина Горова в Instagram.

“Ми змінилися, і тепер ми Pomitni. Це не зовсім про ребрендинг, це про щось набагато глибше. Бренд Mozgi Entertainment відпрацював. Він дав нам неймовірну кількість досвіду, артистів, перемог. Але він вичерпав себе”, заявила Горова.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Gorovaya Irina (@gorovaya_irina)

Вона додала, що наразі змінилися контексти, фокуси та світогляд.

“Ми всі дуже сильно змінилися. Тому рухатися вперед зі старими меседжами неможливо”, пояснила.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Особистий виклик: Барських уперше заспівав “Тумани” українською

За словами продюсерки, Pomitni це про новий світогляд команди та внутрішні зміни, які призвели до зовнішньої трансформації.

“Сьогодні, як власниця компанії, я маю чітке бачення нашої місії. Це зробити значний внесок у розвиток української музичної індустрії, створити спільноту, розвивати ринок і об’єднувати шоубізнес через великі та маленькі проекти. В мене дуже класна команда, і я впевнена, що мої мрії разом ми зробимо помітними”, запевнила Горова.

У листопаді минулого року, Горова заявила про припинення співпраці з Потапом. За її словами, від початку повномасштабної війни управлінням компанії займалася повністю вона. З Потапом продюсерка більше не співпрацює. Їхня спільна робота вичерпалася.